Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beşer yaşamını baş meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla bile muamele adımları umumiyetle şunları bağırsakerir:

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık alıyoruz.

Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş mümkün ve öteki internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı bütün genel ağ siteleri kadar, biz bile sitelerimizde alışverişlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our site you sevimli disable tracking in your browser here:

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Ederı etkileyen anayasa müessir kapının ode dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Göreceksiniz ki bu tabaka faziletli kaliteli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Yangın merdiveni ile ilgili yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın merdivenleri örgülırken yangın kapısı genliği konutlarda 80cm, topluma bariz binalarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kanatlar içre orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page